Jeg er en visuel ildsjæl der brænder for Foto og Grafisk design. Jeg er der når personlige løsninger er vigtigst.

Jonas Rossum i london ved buckingham palace
  • Fuldtidsansat som grafisk designer siden 2015

  • Mediegrafiker

  • Skiltetekniker Grundforløb

  • Grafisktekniker Grundforløb

Uddannelse

Siden jeg gik ud af folkeskolen er jeg gået målrettet efter skills indenfor grafisk design. Jeg har taget 1-årigt grundforløb som Grafisk tekniker (Tryk teknisk uddannelse) og tilsvarende 1 år som Skiltetekniker. Efter disse forløber har jeg fået den grafiske process godt på plads og på Skilte tekniker fik jeg virkelig blod på tanden inden for typografi og hand lettering. Siden har jeg fuldendt den 4 årige Mediegrafiker uddannelse med et 12 tal og en bronze hædersmedalje.

Kontakt mig

Jeg er altid klar med en hjælpende hånd til stort og småt.

Gå til Kontaktside